VELKOMMEN TIL TREST ENTREPRENØR AS

Trest Entreprenør AS er en innovativ totalentreprenør innen byggebransjen med spesialisering innen bygging av klassiske og moderne hager samt designhager. Vi tar også oppdrag innen forskalings- støp- og murerarbeider og forøvrig alle typer grunn- og terrengarbeider.

Vi ser muligheter der andre ser begrensninger. Det er vår overbevisning at de beste resultatene skapes i fellesskap med kundene, og vi strekker oss maksimalt for å tilfredsstille deres behov. Gjennom høyt kvalifiserte ansatte og solide samarbeidspartnere gjennomfører vi våre prosjekter raskt og effektivt – alltid med kundens behov for øye.
Kombinasjonen av kompetanse, lang erfaring, engasjement og motivasjon har gjort oss til en foretrukket leverandør til både private og kommunale oppdragsgivere, og vi er stolte over at vi brukes av noen av Norges ledende arkitekter og hagedesignere.

Firmaet har hovedkontor i Asker og opererer hovedsakelig i Oslo og Akershus, men vi tar også på oss jobber i andre områder. Vi har mange referanseprosjekter å vise til, noen av dem kan du se i GALLERI.

REFERANSER

Wergelandsveien 27, Oslo 2016

Wergelandsveien 27, Oslo 2016

Som nærmeste nabo til slottsparken har det vært viktig for Wergelandsveien 27 å ha en flott hage som står i stil til eiendommen og slottsparken. Trest AS har i stor utstrekning bistått i arbeidet med å rehabilitere uteområdene. På bakgrunn av kvalitet i sine leveranser har Trest også blitt valgt til å være vaktmester for eiendommen og uteområdene. Trest yter god service, er detaljfokuserte, fleksible, ryddige, har god orden i fakturering og er tilgjengelige til enhver tid.

Ole Erlend Vormeland

Trest entreprenør har bygget plantekasse i Leca blokker, foss, Pergola i MøreRoyal Talgø og planting i Catosenteret, Son, Oslo

Catosenteret. Son

I forbindelse med omfattende oppgradering og bedre tilretteggelse av uteområdene på CatoSenteret benyttet vi Trest Entreprenør AS som totalentreprenør. Vi er svært godt fornøyd med deres arbeid. De leverer topp kvalitet til konkuranedyktige priser og innenfor avtalte tidsfrister. Trest etterlot seg et ryddig og rent ferdigprodukt, og vi gir dem våre beste anbefalinger.

Referanse Catosenteret

Trest entreprenør har bygget drivhusvanndetalj med foss, legging av skifer oppdal i Oslo og akershus

Drøbak private villa

Vi har brukt firmaet Trest Entreprenør AS for fullføring av vår hage og uteområdet. Det ble bygget murer, gravet ut for og støpt fiskedam. I tillegg ble det lagt skiferheller samt belegningsstein. Det ble også bygget et orangeri. Sluttproduktet ble fantastisk. Det var mange utfordringer underveis, men Trest viste seg som en fantastisk problemløser. Alltid vennlig og lett å kommunisere med. Ryddig fakturering. Firmaet kan vi uten tvil anbefale til andre.

Arild Hansson

PARTNERE

Tekoda Elektro AS Aaltvedt Stein Vital Vekst Maxbo Proff Weber

Har du spørsmål? Vi hjelper deg.